Het gezicht achter The Dutchess
“Aangenaam! Mijn naam is Nathalie van de Water – Rodriguez. Als dochter van een Spaanse moeder en Nederlandse vader werd ik tweetalig opgevoed. In 1994, nog tijdens mijn studie Spaanse Taal en Letterkunde, begon ik als docente Spaans bij verschillende taleninstituten waar ik groepscursussen en individuele trainingen verzorgde. Sinds 1998 werk ik ook als docente NT2 (Nederlands als Tweede Taal). Ik heb mij gespecialiseerd in individuele trainingen op verschillende niveaus.”

Erkende kwaliteit
“Ik heb The Dutchess in 2009 opgezet, omdat ik merkte dat er behoefte was aan een professionele online talenschool waar men op een comfortabele en efficiënte manier een individuele cursus op maat kan volgen. The Dutchess is een erkende particuliere onderwijsinstelling voor korte beroepsopleidingen. Het bedrijf is opgenomen in het register van het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) en voldoet daarmee aan Europese kwaliteitsnormeringen.”

Privéles via Skype
Bij The Dutchess krijgt u online Nederlandse les. Privéles is de meest efficiënte manier om een taal te leren. U leert namelijk in uw eigen tempo en de lessen worden afgestemd op uw behoeften en niveau. Bovendien is er geen reistijd, doordat de lessen via de computer of tablet plaatsvinden. U kunt de les volgen wanneer het u uitkomt.”

Contact The Dutchess
Heeft u vragen over de inhoud van de lessen of de tarieven? Neem gerust contact op via info@the-dutchess.nl. U kunt ook een gratis kennismaking aanvragen.

The Dutchess - Nathalie van de Water