Het gezicht achter The Dutchess Online Language Academy

“Aangenaam! Mijn naam is Nathalie van de Water – Rodriguez. Als dochter van een Spaanse moeder en Nederlandse vader werd ik tweetalig opgevoed. In 1994, nog tijdens mijn studie Spaanse Taal en Letterkunde, begon ik als docente Spaans bij verschillende taleninstituten waar ik groepscursussen en individuele trainingen verzorgde. Sinds 1998 werk ik ook als docente NT2 (Nederlands als Tweede Taal). Ik heb mij gespecialiseerd in individuele trainingen op verschillende niveaus.”

Erkende kwaliteit

“Ik heb The Dutchess in 2009 opgezet, omdat ik merkte dat er behoefte was aan een professionele online talenschool waar men op een comfortabele en efficiënte manier een individuele cursus op maat kan volgen. The Dutchess is een erkende particuliere onderwijsinstelling voor korte beroepsopleidingen. Het bedrijf is opgenomen in het register van het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) en voldoet daarmee aan Europese kwaliteitsnormeringen.”

Privéles via Skype, Teams of GoToMeeting

Bij The Dutchess krijgt u online Nederlandse les. Privéles is de meest efficiënte manier om een taal te leren. U leert namelijk in uw eigen tempo en de lessen worden volledig afgestemd op uw behoeften en niveau. Bijkomend voordeel van de online lessen is dat u geen reistijd verliest, doordat de lessen via de computer of tablet plaatsvinden. Bovendien kunt u de les volgen wanneer het u uitkomt.
Toen ik in 2009 met The Dutchess begon, was het volgen van online Nederlandse les via Skype echt iets nieuws. Cursisten waren verbaasd dat ze op zo’n effectieve manier een taal konden leren. Sinds Covid-19 is iedereen gewend aan online vergaderingen en colleges via Skype, Zoom of Microsoft Teams bijvoorbeeld. Doordat ik al vele jaren ervaring heb met het verzorgen van online taalcursussen, weet ik precies hoe ik de lessen voor u zo doeltreffend mogelijk kan maken.”

Gratis kennismaking

Heeft u vragen over de inhoud van de lessen of de tarieven? Neem gerust contact met ons op. U kunt ook een gratis kennismaking aanvragen.

The Dutchess - Nathalie van de Water